Hírek

Tájékoztatás

2019. október 28.–án a Magyar Államkincstár honlapján (www.mvh.allamkincstar.gov.hu/leader-helyi-felhivasok) közzétételre került a Koppányvölgyi Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület „Mikrovállalkozások és őstermelők helyi termék fejlesztő, termelő, feldolgozó és piacra jutást segítő tevékenységeinek támogatása” című, VP6-19.2.1.-53-3-17 kódszámú LEADER helyi felhívásának módosítása, amelyben 2019. november 15-től kezdődő hatállyal eltörlésre került az a korlátozás, amely szerint támogatási kérelem benyújtására azok a szervezetek és őstermelők jogosultak, amelyek 2019. június 30.-át megelőzően székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel, őstermelők esetében őstermelői regisztrációval rendelkeztek a fejlesztéssel érintett településen.

A módosítás értelmében a támogatási kérelmet benyújtó vállalkozásnak vagy őstermelőnek a támogatási kérelem benyújtásakor kell bejegyzett székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel, illetve őstermelő esetében őstermelői regisztrációval rendelkeznie a fejlesztéssel érintett településen.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a fenti korlátozás alól kizárólag a 2019. november 15. után benyújtott támogatási kérelmek mentesülnek, a korábban benyújtott pályázatok esetében kötelező a 2019. június 30-ra vonatkozó bejegyzési kötelezettség teljesítése!

0
  Hasonló bejegyzések
  • Nincsenek hasonló bejegyzések.